Emplaçament: Canyelles Data: 12/07 - 09/08
Superfície construïda: 820 m2 Superfície útil: m2
Descripció:

El projecte de llar d’infants es desenvolupa a la zona escolar del municipi, ubicada dintre del sector residencial Can Xum i donant front al passeig de la zona esportiva.

El projecte de llar d’infants es desenvolupa en una sola planta que es troba emplaçada sobre un forjat sanitari, per tal de donar el confort necessari a l’interior de la llar.

La planta es disposa en forma de U  donant lloc a un pati central pels jocs exteriors dels nens.

A una de les branques de la U s’ubiquen els serveis en general i les aules dels nadons més properes a l’administració. A la part central es situen les aules dels infants i a l’altre ala es preveu la instal·lació de l’espai familiar com a complement del centre.

La totalitat de les estances presenta una connexió directe al pati central.

 

Referència: 1788