Emplaçament: Golmés Data: 2013
Superfície construïda: 430 m2 Superfície útil: 160 m2
Descripció:

 

Edifici situat a  l’eixample urbà, de tres plantes, soterrani i dues plantes sobre rasant, amb coberta a dues aigües amb estructura de fusta vista i teules ceràmiques.  

El soterrani està destinat a aparcament i emmagatzematge. La planta baixa, a la qual s’accedeix mitjançant una petita escalinata fins a arribar a un porxo cobert, conté la part principal de la vivenda:  sala d’estar, cuina-office, tres habitacions i dos banys. La planta pis ocupa un espai lliure sense distribuir a mode d’altell sense ús definit, amb accés a dues terrasses.

La composició  exterior recull les normatives estètiques de les ordenances municipals, amb predomini de la part masissa i els forats en configuració vertical. La part baixa és acabada amb aplacat de pedra natural i la resta amb maó vist. 

 

Referència: 1995